Karides ve kalamar hakkında yaptığınız inceleme gerçekten ilgi çekici. Karidesin haşlama yöntemiyle pişirilmesi, o doğal lezzetini korumak açısından oldukça mantıklı. Kalamarın ise hafif dokusu ve farklı tatları denizden alarak nasıl bir lezzet yarattığına dair verdiğiniz bilgiler de dikkate değer. Hangisinin daha lezzetli olduğu sorusuna gelince, bu tamamen kişisel bir tercih meselesi gibi görünüyor. Ben de hem karidese hem de kalamara farklı tarifler deneme şansım oldu ve her ikisi de farklı anlarda hoşuma gitti. Düşünceleriniz nedir? Siz hangisini daha çok tercih ediyorsunuz?
Karides ve kalamar hakkında yaptığınız inceleme gerçekten ilgi çekici. Karidesin haşlama yöntemiyle pişirilmesi, o doğal lezzetini korumak açısından oldukça mantıklı. Kalamarın ise hafif dokusu ve farklı tatları denizden alarak nasıl bir lezzet yarattığına dair verdiğiniz bilgiler de dikkate değer. Hangisinin daha lezzetli olduğu sorusuna gelince, bu tamamen kişisel bir tercih meselesi gibi görünüyor. Ben de hem karidese hem de kalamara farklı tarifler deneme şansım oldu ve her ikisi de farklı anlarda hoşuma gitti. Düşünceleriniz nedir? Siz hangisini daha çok tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz